Bestratingvoordelig.nl
Winkelwagen
0 artikelen - € 0.00

Bezorgen Bestratingvoordelig.nl

Bestratingvoordelig.nl is een bedrijf voor al uw bestratingsmaterialen. Voor een optimale en snelle bezorging hebben wij het logistiek gedeelte compleet uitbesteed aan een gespecialiseerd bedrijf. Hier kunt u terecht met al uw vragen over de bezorging van uw materialen. 

Afhalen:

Omdat wij een online-winkel zijn is afhalen hier niet mogelijk.


Bezorgkosten:

Bezorging van bestratingsmaterialen is verschrikkelijk duur, Dit komt door het hoge gewicht van de diverse bestratingsmaterialen, dit gewicht varieert van 50 kg m2 tot 240 kg m2. Door het hoge gewicht moeten wij gebruikmaken van moderne vrachtwagens die ons € 85,- euro per uur kosten. Het lossen van de bestratingsmaterialen duurt normaal gesproken 30 minuten, tel daarbij op de reistijd. De chauffeur van de vrachtwagen moet ook regelmatig rusten in verband met de wettelijke reistijd beperking.

Doordat wij leveren volgens een postcode schema zullen wij dagelijks volle vrachtwagens naar een postcode gebied sturen, op deze vrachtwagen zitten dan bestellingen van diverse klanten. Zitten de vrachtwagens van onze eigen transporteur vol dan zullen wij gebruik maken van externe transporteurs. Doordat wij op deze gestructureerde wijze werken kunnen wij in heel Nederland bezorgen voor € 99,- incl btw

*behalve de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen de kosten hiervoor zijn in overleg.

Bij bezorging in België en Duitsland berekenen wij per order de transport kosten, neem hiervoor contact met ons op.

De afleveringsplaats:
Als het afleveradres anders is dan het postadres moet u dit melden bij onze administratie/verkoop. Let op wij leveren met een vrachtauto van 18 meter lang, kunnen wij u niet met deze vrachtauto bereiken dan verzoeken wij u vriendelijk dit via e-mail te melden bij de administratie.

Afleverdatum en tijd:
De bezorgdatum wordt in overleg met u afgesproken, u kunt tijdens uw online bestelling aangeven op welke datum u uw materialen wilt ontvangen. Deze datum zullen wij niet overschrijden, bestratingvoordelig.nl is wel bevoegd om uw bestelling 1-4 dagen eerder te bezorgen, hierover zullen wij u tijdig informeren. Helaas kunnen wij niet aangeven hoe laat de bestelling bij u is. De gemiddelde levertijd is 7 tot 10 werkdagen. Indien het anders is, staat dit meestal vermeld bij het betreffende product. Als u met spoed materialen wil bestellen bij bestratingvoordelig.nl, stuur ons dan een e-mail met uw aanvraag, let op voor spoed bestellingen berekenen wij vaak een meerprijs.

Voor U uitgestelde levering is mogelijk, tot maximaal 3 maanden na opdracht, dit dient wel tijdens de bestelling aangegeven te worden.
Wanneer een order reeds bij ons binnen is kan deze voor maximaal 3 maanden is ons magazijn gestald worden. de eerste 3 weken zijn kosteloos. Hierna wordt 25 euro per week aan stallingskosten in rekening gebracht.

Bezorgafspraak:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt. Hiervoor worden dan extra 120 euro aan bezorgkosten in rekening gebracht.

Betalen en factuur:
Betaling via overboeking of ideal geniet onze voorkeur. Bestratingvoordelig.nl bied u de mogelijkheid om gebruik te maken van betaling onder rembours. Bestratingvoordelig.nl vraag bij betaling onder rembours een extra toeslag van € 39.50 . Pinnen bij de chauffeur is in veel gevallen mogelijk, u dient dit wel aan te geven bij uw bestelling.

LET OP!!
De goederen worden d.m.v. een grote vrachtauto met laad en loskraan bezorgd naast de vrachtauto, indien deze plek met een trailer van 18 meter bereikbaar is. Indien de door u gewenste losplek niet bereikbaar is, dient u zelf zorg te dragen voor verder vervoer. Dit kunt u vaak in overleg met uw stratenmaker oplossen. Onze bestratingsmaterialen worden vaak op wegwerp pallets geleverd, wat inhoud dat in deze in sommige gevallen niet door een pompwagen opgetild kunnen worden. Indien het nodig is om de pallets nog te verplaatsen, raden wij u aan om te zorgen voor enkele europallets, zodat de wegwerppallets door onze transporteur hierop geplaatst kunnen worden voor verder vervoer.

De chauffeur is alleen, en mag zware goederen niet alleen tillen.

Vragen? stuur een email naar info@bestratingvoordelig.nl


Voor extra informatie mail ons op 
info@bestratingvoordelig.nl
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.