Bestratingvoordelig.nl
Winkelwagen
0 artikelen - € 0.00

Disclaimer

Disclaimer

Met grote zorg onderhouden wij onze database. Doch het is niet uitgesloten dat er onrechtmatigheden in sluipen. Uit de gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Product specificaties zijn onder voorbehoud. Bestratingvoordelig.nl heeft zowel het recht als de plicht foutieve informatie te corrigeren.
Privacy Policy
Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website. De persoonlijke gegevens die u ons verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij enkele gegevens van u nodig om de bestelling zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. De gegevens die wij nodig hebben zijn uw naam- en woonplaatsgegevens, telefoonnummer(s) en e-mailadres. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden.
U kunt uw persoonsgegevens vrij bij ons opvragen en inzien. Wanneer u dit wenst kunt u dit ons telefonisch, per e-mail of per fax laten weten. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk de betreffende informatie verschaffen.
Veilig uw aankopen doen
Lid 1
De consument heeft het recht om binnen zeven werkdagen na ontvangst van het product de koop zonder toelichting te annuleren. De hoogte van het bedrag dat u terug krijgt is afhankelijk van de staat waarin de terug gezonden goederen zich bevinden. Dit staat verder beschreven in lid 2.
Bij annulering moet de consument het gekochte terugzenden. De consument dient de kosten van het terugzenden zelf te betalen.
Lid 2
Wanneer het product onbeschadigd is en in de originele, ongeopende verpakking wordt teruggezonden kunt u een gedeelte van het aankoopbedrag terugontvangen. Voor afhandeling van retourzendingen worden 10% retourkosten in rekening gebracht. Bezorgkosten, rembourskosten en overige kosten worden niet retourgestort.
Lid 3
U dient binnen 5 werkdagen aan te geven of en hoeveel producten ongeveer retour komen. Retourzending dient binnen 7 dagen te hebben plaatsgevonden.
Lid 4
Nadat het teruggezondenen is ontvangen zal het product worden onderzocht door een deskundige. Aan de hand van dit onderzoek wordt het percentage bepaald van het aankoopbedrag dat aan de klant terugbetaald zal worden. Hierover zal de klant worden geïnformeerd
Indien de klant akkoord gaat met het aangegeven percentage, wordt het bedrag zo spoedig mogelijk overgemaakt, doch uiterlijk binnen 14 werkdagen.
Indien de klant niet akkoord gaat met het aangegeven percentage blijft het product eigendom van de klant en dient de klant, voor eigen rekening, binnen een termijn van 8 werkdagen het product op de locatie van aflevering op te halen.

Voor extra informatie mail ons op 
info@bestratingvoordelig.nl
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.