Bestratingvoordelig.nl
Winkelwagen
0 artikelen - € 0.00

Reviews

Beoordeling:
Super service

Beste Bestratingvoordelig.nl,

Geweldig dank u wel! Wat een super service!

Groet,
Nana Tinnemans



Beoordeling:
Dank je wel

Beste Arian,

Dank je wel voor je snelle reactie.

Het is heel plezierig hoe jij met "klachten" om gaat. En met oplossingen komt. Wilde ik toch even kwijt.

Fijne dag

Mirjam Godlieb


Beoordeling:
Snelle levering
De stenen zijn vanochtend gebracht....
wij willen jullie bedanken voor de goede en fijne behandeling, en de snelle levering!!! wij hebben jullie al door gebrieft aan derde.....
mond op mond reclame zullen we maar zeggen....

 


Beoordeling:
Prachtig

De tegels zijn afgeleverd op vrijdag. Vrijdag en zaterdag hebben wij ons terras gemaakt.
Het ziet er prachtig uit. De tegels vinden wij erg mooi en de banden helemaal.

Bedankt,
Groeten, Marian Hes


Beoordeling:
Bedankt

Beste Bestratingvoordelig.nl,
Dankjewel voor de goede service. Ik zal je aanprijzen in onze omgeving.
Met vriendelijke groet,
Nikki


Beoordeling:
Uitstekende service

Beste Arian,
Zojuist de bestelling ontvangen, ziet er goed uit.
Dank voor de uitstekende service.
Met vriendelijke groet,
Marc van Brummelen


Beoordeling:
Al aan vele mensen aanbevolen!

L.S.,

Mijn ervaringen met bestrating voordelig zijn uitstekend. Ik heb afgelopen zomer ruim 30 m2 chinese hardsteen tegels gelegd. Ik kreeg een erg goed advies voor het leggen en toen ik bij het uitladen van de pallets enkele beschadigde tegels tegenkwam heb ik dit meteen gemeld.
Er werd mij verteld dat dit mogelijk een slechte partij was geweest en dat het geen probleem was om ze om te ruilen voor onbeschadigde tegels. Al met al een zeer tevreden klant en heb al enkele mensen in mijn omgeving een aanbeveling gedaan voor Bestrating voordelig. Ook aan de foto’s kunt u zien dat het er perfect uitziet.

M.vr.gr.
Een zeer tevreden klant

B.Elzenaar,
Eindhoven

Tegels Chinese Hardsteen


Beoordeling:
Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de bestrating, zijn nog wat tegels met een grijs laagje, maar ik heb gehoord dat dat er af moet slijten, dus hoop het wel. Hierbij wat foto's

m.v.g Janny Huizer

Voorbeeld bestrating

Geplaatst: 31-10-2011

Beoordeling:
Deze kwaliteit en service vind je nergens meer

Bestratingvoordelig.nl Bedankt voor de goede service!...deze kwaliteit en service vind je nergens meer.

Fam van Dijk
Apeldoorn

Geplaatst: 31-10-2011


Beoordeling:
Gebakken waaltje binnen 2 werkdagen bezorgd

Snelle service,Hartelijk dank, bestratingvoordelig.nl heeft onze gebakken waaltje binnen 2 werkdagen bezorgd!

P Rademaker

Deventer

Geplaatst: 16-08-2011

Beoordeling:
Vrachtwagens vol kinderkopjes

Goedemorgen,Hartelijk dank voor de levering, we zijn er erg blij mee! Het was voor ons wel ff schrikken zeg, we hadden kinderkoppen losgestort besteld en dat hebben ze ook keurig gedaan alleen zijn die vrachtwagens zo verschrikkelijk groot, en dan liggen die zware jongens daar op een berg te kijken!!! Onze stratenmaker heeft er wel lang over gedaan maar er ligt nu een pracht van een oprit.

Fam van Wagenmans.
Hoorn

Geplaatst: 24-07-2011

Beoordeling:
Professioneel optreden

Beste bestratingsvoordeel.nl. Ik wil toch graag jullie bedanken voor het professionele optreden van jullie door op fantastische manier ons te adviseren in de wereld die natuursteen heet. Door jullie ervaring en goede adviezen hebben wij een keuze kunnen maken uit heel veel opties. Gelukkig hebben wij de tegel gekozen die overeen kwam met het advies. Ik moest het snel hebben ging trouwen en mijn tuin moest snel bestraat worden. Nou jullie hebben alles snel bezorgd, en ook nog een goede service geleverd door stenen na te leveren welke beschadigd waren. Onze tuin ligt er zo meteen fantastisch bij en kunnen ons met een gerust hart storten op het huwelijksfeest.Bedankt!

Chiel van der Wolk
Driehuis

Geplaatst: 12-07-2011

Beoordeling:
Goede service

Beste Bestratingvoordelig.nlBedankt voor de goede service. De stenen zijn bezorgd, nu moeten we echt aan de slag.

Groet Kim en Ben Helleman

Geplaatst: 15-06-2011

Beoordeling:
Echt een plaatje

Best BestratingVoordelig Team, Wij willen jullie even laten weten dat we super blij zijn met onze tegels en dat onze tuin echt een "plaatje" is geworden! Nog bedankt voor de snelle, goeie oplossing na de foute levering. Wij hebben jullie naam al aan een aantal kennissen doorgegeven, dus dat geeft aan dat we uitermate tevreden zijn. Bijgaand een foto zodat jullie een beetje beeld hebben van onze tuin.

Groet, Edith en Ron uit Schiedam.

Geplaatst: 09-05-2011

Beoordeling:
Top!

Beste bestratingvoordelig,

Super service: 1 telefoontje was genoeg om onze bestelling 2 weken eerder te laten leveren. Echt top!

Nu kunnen wij met dit mooie weer al volop genieten van ons terras. 

groetjes, Fam van Gemert.

Geplaatst: 28-04-2011

Beoordeling:
Mooie tuintegels!!

Na lang de tegels gevonden bij bestratingvoordelig.nl. Betaalbaar en leveren dezelfde tuintegels als onze hovenier. Bestratingvoordelig was alleen een stuk voordeliger, maar wat wil je met zo'n naam :) Bij de levering kon de chauffeur zijn vrachwagen vrijwel tegen de stoepplaatsen en hij heeft de tegels dan ook direct in de voortuin geplaatst

Pieter 
Geplaatst: 30-08-2010


Beoordeling:
Snelle service

Monsters aangevraagd en die waren snel binnen, daarna de tegels besteld(natuursteen) en die werden net zo snel bezorgd. Na 2 dagen kregen we telefoon dat ze bezorgd konden worden. Wij zijn echt blij met deze snelle service!

Sander Broers
Geplaatst: 19-07-2010

Beoordeling:
Mooi eindresultaat

De tuin ziet er prachtig uit, het zwembad is al opgezet en wij hebben vanaf het terras een prachtig uitzicht over de tuin. Het pad met cobblestones ziet er prachtig uit.

Rick Peeters 
Geplaatst: 01-07-2010

Beoordeling:
Snel geleverd

Wij hebben bestrating besteld via bestratingvoordelig.nl. Na de bestelling via de website kregen we al meteen een e-mail dat alles was besteld. Telefonisch hebben we een bezorgdatum afgesproken en die dag is ook geleverd. Alles was compleet en nu kunnen we opzoek naar een hovenier.

Maaike de Wit
Geplaatst: 25-06-2010

Beoordeling:
Bedankt!

Bedankt voor het goede advies en de snelle service. De tuin en de bestrating zijn keurig op tijd aangelegd. Iedere dag zitten we te genieten van de tegels!

Dirk
Geplaatst: 25-06-2010

Beoordeling:
Dit scheelt veel met de tegelhandel!

Mooie tegels en veel goedkoper dan de tegelhandel. Wij zijn er erg blij mee, kwaliteit goed, prijs nog veel beter.

Bob de Maas
Geplaatst: 24-06-2010

Beoordeling:
Makkelijk en snel

Makkelijke site en snel geleverd, precies op de datum die wij hebben aangegeven. Alles keurig netjes en op tijd.

Dorien Gravers
Geplaatst: 24-06-2010

Beoordeling:
Veel goedkoper dan bij de plaatselijke dealer!!!

Monster aangevraagd en het was de kleur die we zochten. Het natuursteen was mooi en bijna 50% goedkoper als bij onze plaatselijke dealer, de keuze was dan ook snel gemaakt. Makkelijk besteld en alles werd volgens afspraak geleverd.

Andre Sloot
Geplaatst: 18-06-2010


Beoordeling:
Precies wat we zochten!

Wij waren op zoek naar voor ons geschikt terras tegels voor een redelijke prijs. We hebben bij bestratingvoordelig precies de tegel gevonden die we zochten, een grijze donkere hardsteen.Het is snel geleverd en is zelfs al gelegd, helemaal super!

Merel Zijlema.
Geplaatst: 18-06-2010


Voor extra informatie mail ons op 
info@bestratingvoordelig.nl
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.